Jippie...

Idag känns det underbart att sitta inne och läsa och skriva 3-5 sidors referat på kurslitteratur som egentligen är ganska intressant, men oerhört mäktigt att orka med. Så tittar man ut genom fönstret och regnet bara vräker ner, då får man lite inspiration och känner att det inte är så dumt att sitta inne ändå. Tänker bara på Pontus (som iochförsig älskar regn), som var jätteblöt redan när jag lämnade honom hos dagmamman och då ska de ändå vara ute i kanske två timmar till, hua..

Köket? Nja, går väldigt sakta men säkert framåt, för nu ligger fokus på Andreas 30-års fest som är nästa lördag, ska bli såååå kul! Har desutom kommit på en mysig överraskning som han ska få i present (vi som aldrig annars brukar ge varandra födelsedagspresenter...vad är det för mening med att jag startar nu då?!)

Nu i helgen ska vi på kalas hos Pontus bästa kompis som fyller två år och sedan ska vi sälja vattendroppar på Allum, så har du vägarna föbi, kom och köp en vattendroppe och därmed skänker du pengar till att skolbarn i Etiopien ska få rent vatten. Detta gör Porthälla Scoutkår i samarbete med Unicef, så det känns som en väldigt bra kampanj!image27


Nu väntar litteraturen....jippie!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0