Lycklig!

Åh, idag har vi haft vår andra handledning och vi fick nästan inga negativa kommentarer utan det mesta var precis i sin ordning och det känns så gött för då får man motivation till att arbeta vidare. Vår målsättning är att vara klara med utkastet till den 5 december ungefär och sedan är det finslipning som gäller. Får väl se om vi lyckas, men med lite press så arbetar vi på fortare vilket känns skönt.

Dagen har dock varit fysiskt jobbig eftersom jag igår tillbringade tre timmar ute i skogen med min mamma och syster, promenerandes i rask takt och tack vare det fick Svempa sova en lång stund, vilket hans mamma njöt av. Sviterna efter gårdagen satte sig i benen, men idag trotsade jag det och gick med Pontus till dagmamman, åkte spårvagn därifrån, gick hela vägen från Korsvägen till Etnologen med mängder av trappor till följd. Gick sedan till Heden, tog en buss och gick ifrån hållplatsen, för att sedan vila min ben och kropp framför datorn (igen). I eftermiddag är det simskola, så då får kroppen arbeta igen....härligt härligt, men lite jobbigt också faktiskt, särskilt när magen spänner ut sig som en ballong vid minsta ansträngning.

Kollade även på tapeter och färg igårkväll och kom tillsammans efter mycket övervägande fram till den här som fondtapet i vardagsrummet, med övriga väggar i kalkvitt.




















Pontus rum blir delat på mitten med kalkvitt överst och Wasabi (ja, det fick bli det trots mitt enorma hat till suchi) nederst, alltså vitt och grönt för att tala vardagsspråk. Pontus själv ville helst ha gult, men det är hans mamma allergisk mot, liksom blått och rosa för det blir för mycket genustänk, så då kompromissade vi om grönt, det är en bra färg. Vår hall ska också målas vid tillfälle, men det tillfället blir nog först runt julledigheten, så nu känns det bra att iallafall kommit såpass långt att två av rummen är färgbestämda, för det är nästan svårare än att utföra själva jobbet :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0