Usch...

Jag är så seg i huvudet så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hör bara datorns surrande hela tiden och kan knappt få ner någonting vettigt alls på skärmen. Förskoleklassens rötter?? Jaja, det finns hur mycket som helst att skriva, men hur många timmar framför en skärm är nyttigt per dag?! Säkert inte så många som jag spenderar iallafall...

Halva huset är nu fyllt med flyttkartonger och Pontus njuter av att få "rulla in" alla ömtåliga saker i tidningspapper.
 

Fast de allra ömtåligaste glasen, eller tja, ingenting kan väl vara mer eller mindre ömtåligt, men de glasen som vi är mest rädda om har vi faktiskt lagt i vinkartonger...bra tips om man inte vill slå in allting i papper. 12 fack i varje kartong, ett för varje glas, om man som vi har serviser som bygger på 12. Varför är det så egentligen har vi funderat över många gånger de senaste dagarna och näe...vi vet inte. Någon där ute som vet? Jo, men det är säkert så att det kommer ifrån någon gammal sed eller så, men 12 är ju faktiskt inte så mycket ändå.
Att packa kartonger har hur som helst blivit ett av Pontus kvällsnöjen och igår ville han få ner nästan alla sina leksaker i kartonger, men vi stoppade honom för vi som vuxna människor kan se vilka konsekvenser det skulle få i längden.


I helgen gick vi även lös på friggeboden och trädgården, vi trotsade det superdåliga vädret och fokuserade allt vi hade på packning, som vi brukar säga "det man har gjort idag, behöver man inte gör imorgon"!


Vi hjälpte även tant B att flytta och det var den mest härliga flytt vi varit med om, allting var nedpackat i kartonger och inga lösa små saker överallt. Det gick supersnabbt och vi kunde med gott samvete vräka i oss varsin pizza på den lokala pizzerian efteråt. På kvällen hade vi utflyttningsfest, tyvärr var det stort bortfall, men de som kom hoppas jag hade trevligt och Pontus fick passa på att leka ordentligt med sina kusiner, vilket syntes väl i hans rum efteråt :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0