Granen står så grön och fin i stugan....

Åh, i år har vi lyckats....okej då, den barrar en hel del, men förra årets gran var katastrofal och då köpte vi (läs ANDREAS) den t.o.m för 150 kronor. I år har vi huggt den själva i Dalsland och det gav resultat. Äntligen behövde vi inte leta efter en pytte-gran heller, för nu har vi ju ett vardagsrum på hela 30 kvm, så nu var det bara att gå på skönhet och det lyckades. Den är sååå fin och det luktar jul i hela huset. Dock vill vårt stora fikusträd inte vara tillsammans med granen, så det har fått flytta in i Moas nyrenoverade rum istället.

Igår var det även griljering av skinkan som gällde, en stor en på 4,4 kg direkt ifrån Andreas charkkontakt och den smakade ljuvligt. Så julmust, klädning av gran och skinkmacka, jorå, kvällen var räddad.

Vi har även vår fina tradition att Andreas bär in granen iklädd tomteluva (ja, inte bara förstås, fast det hade varit en kul tanke till nästa år :)), samtidigt som jag och Pontus står inne och tar emot den och sjunger julsånger. I början var det jag som sjöng, men nu har Pontus tagit över detta och jag håller egentligen bara i kameran. För allting ska filmas förstås, sedan tittar vi på filmen och ser vad som har förändrast från föregående år. Mycket trevligt och helt urballat egentligen. Supersynd att det inte går att lägga upp filmklipp här för det hade varit en höjdare :)


Men granen måste ju få synas här iallafall:



Moa- dammsugaren, skulle förstås smaka på kulorna också.




Kommentarer
Anna

Så mysigt med julbestyr! Och tänk att ert vardagsrum är precis lika stort som hela min lägenhet. Fantastiskt! :)

2009-12-19 @ 00:05:18
URL: http://www.annasmyckeform.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0