Snyggful...



Vi gjorde ALLT som stod i vår makt för att Pontus skulle välja ett par andra brillor, men nu verkar det dessvärre som att fler än han har fattat tycke för dem :)


Semestern har varit underbar med endast två dygn på hemmaplan, sååå skönt att bara vara ledig! Idag var första dagen på jobbet igen och det kändes skönt det också, fast på ett annat vis. Nu börjar jag arbeta 72,5 % så det är fyra relativt korta dagar, vilket känns väldigt bra. Moas inskolning börjar på onsdag och sedan sätter det riktiga vardagslivet igång. Känns som vi har levt lite vid sidan av nu sedan Moa kom till världen, men nu blir det mera på riktigt.

Vi började med några dagar i Dalsland, sedan vidare till Tjörn. Hem en snabbis och packa inför resa till Gotland i två veckor, där vi började med två tältnätter innan vi fick "tillgång" till vår husvagn. Sedan blev det tre dygn i Ullared och därefter Dalsland igen. Andreas började jobba redan förra veckan, så då tog jag barnen och gammelmormor med mig till Tjörn igen. Det har gått i ett, men varit super!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0