Svingelskogen

Idag hämtade jag barnen med cykel, men usch vilket regnoväder som överraskade oss halvägs hem. Slängde upp Pontus på min sadel (Moa satt redan i stolen) och småsprang hem medan stora regndroppar blötte ner oss ordentligt. Tur att Andreas redan hunnit hem och kunde hjälpa oss av med allt blött, samt hade förberett mellanmål. 

Sedan åkte vi in till Kulturkalaset och såg en jättemysig utomhusteater med Mölndals teatergrupp "Svingelskogen". Verkligen sevärd om man tycker om barnteater :) Härligt också att kunna sjunga med i några av sångerna då en av Svingelskogsskivorna gått varm i vår bil i några år.

Igår kom Andreas bror och barnens kusiner på oväntat besök, så gjorde även våra "grannar" så när jag kom hem efter vår stängningsdag på Nääs fabriker var hela gatan full med folk som ville träffa oss. Det var mysigt och barnen lekte väldigt bra uppe i skogen. Folk är dåliga på att dyka upp oväntat, vilket vi uppskattar för då kan man släppa alla måsten för en stund och bara leva i nuet, något vi kämpar med och ändå känner att vi kommit ganska långt i, men det är svårt.

Sitter och funderar på roliga grenar till en femkamp på en 30-årsfest där det är många som inte känner varandra som skall ha kul tillsammans. Tips tas tacksamt emot!
 


Kommentarer
Anonym

Frågesport

Skriva ett kärleksbrev till värden eller värdinnan

2011-08-18 @ 21:15:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0