Duschar?

Idag när vi var och simmade så stod det några personer i duschen och pratade på ett annat språk. Pontus kommenterade detta då de gått ut:
- Pappa, dom kom nog från ett annat land.
- Ja, det gjorde dom nog.
- Vad gör dom här då? Har dom inga duschar där eller?

Stämmer väl överens på vår familj, där vattenräkningen damp ner i brevlådan idag....resultatet - ett besök på vattenpalatset!
I söndags hann Moa med att både en dusch och ett bad innan klockan var 9.45, det är inte illa. Dagen började med att i sjöng för henne på sängen, eftersom hon fyllde "häst" (hennes sätt att säga två, eftersom hon förknippar två fingrar med lilla hästen plopp).Stora tjejen, som kan det mesta själv just nu. Blev lite imponerad när hon en dag stod helt färdig påklädd med overall, båda benen plus armarna helt rätt i, skorna på fel fot, mössa och vantar och bara väntade på att någon kunde låsa upp dörren för henne.

  

Hon fick ett staffli med whiteboardtavla på och innan frukosten lyckades hon med att måla på tavlan, mycket fint, men även hela sig själv med svart penna - inte lika snyggt. Därav duschningen.

Pontus tod sin första cykeltur upp till Furulund där vi fick stödköpa ägg till tårtorna som sedan skulle bjudas på. Lite halt var det allt, men trots några vurpor så gick det mestadels bra och stabilt. Vi fick lite vårkänslor, vilka snabbt försvann när vi idag vaknade till 16 minusgrader.

Alla som var bjudna kom på kalaset och Moas garderob är nu proppfull med många snygga kläder. Hon njöt av att prova och kände sig väldigt fin. Dagen till ära fick hon även en stor säng, som hon nu sovit i under två nätter och det har gått jättebra. Stort tack till alla! Pontus har nu påbörjat sin önskelista och känner jag honom rätt så kan den bli låååång.

Grattis får jag även säga till våra vänner M och J som fick en pojke igår, samma dag som Moa fyller år, skönt, det blir lättare att komma ihåg då :) Nu väntar vi bara på att kusinen till den samme löser sin nedkomst på samma vis, det finns bara ett datum som gäller i augusti!








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0