Turgubbe, cyklar och fogsvans

Idag har Andreas varit på elfackmässan hela dagen och kvällen, så jag har skött hushåll, scouting och barn helt själv. Lite småtrött satt jag i soffan och internetade när maken kommer hem och har vunnit en I-pad, bara så där. De senaste gångerna han varit iväg på konstiga jobbgrejer så har han vunnit både inspelningsbar DVD och en TV och nu en I-pad! Vi som inte alls brukar fokusera på IT-grejer...känns superkul och framförallt kommer Pontus att bli lyrisk när han inser att han kan spela Angry Birds på en större skärm.

Igår tog vi cyklarna och trampade iväg till platsen där skogsbranden ägde rum i helgen. Det var svart och luktade fortfarande väldigt mycket rök. Sedan begav vi oss till Kåsjön där barnen badade fötterna och vi grillade hamburgare, super mysigt. En kille stod högst upp i hopptornet på 10:an väldigt länge och tvekade, men sedan klättrade en man upp till honom och gav ett par ord på vägen och svisch så hoppade han....sedan fortsatte han att hoppa flera gånger, ner i det kalla vattnet, allra högst uppifrån....brrr....vågat! Moa ville gärna up i tornet hon också, men där satte vi stop, hon får allt vänta några år till.

Mysläggning med Pontus idag, där han verkligen gosade in sig runt mig och deklarerade sin kärlek!

Moas största passion just nu är att gå åt det hållet där det finns gungor, gunga, gunga, gunga...det lockar henne hela tiden. Tråkigt nog upptäckte jag att någon glömt en fogsvans (såg) vid vår närmsta lekplats häromdagen, så det känns inte helt kul att låta henne gå dit utan att man själv följer med. Sågen blev dock omhändertagen och ligger i vårt garage, i väntan på att någon saknar den eller att återvinningen vill ta sig an den.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0