Nu är det klippt...

fick jag veta när jag hämtade dotterns på förskolan. Min enda fråga var: VEM DÅ? Tänk om hon har klippt av håret på någon annan....hemska tanke. Dock var det sin egen lugg som nu är ett minne blott. En pyttestund ensam med saxen och tanken "vad var det nu mamma sa i morse? Jo, just det, vi måste klippa dig" var den utlösande faktorn. Sagt och gjort, varför vänta på mamman som aldrig gör som hon säger utan bara snackar? Jag tar tag i det själv istället.

Kvällens planer blev därav lite ändrade, eller, vi hade egentligen inga planer, men nu slängdes det förutom pulkaåkning och ceasarsalladgörning in ett bad och klippning av båda barnen. Pontus för att han var långhårig sedan Thailandsklippningen och Moa för att försöka rätta till det lilla av luggen som finns kvar. Resultatet? Okej!
Är det inte typiskt att sådant händer inför någonting, man skall ta kort på förskolan, eller man skall fylla år? Det sistnämnda stämmer på Moa, som snart blir 2 år, kanske skall köra med hattkalas :)

Planerna på Badrumsrenoveringen är nu igång också, snack med snickare gjordes idag och i helgen var vi ute och provade bubbelkar och kollade kakel. Dyrt, men kul.


Kommentarer
J

Två år?



Får man komma och dricka bubbel i ert bubbelkar sen då?!?! ;-)

2012-02-02 @ 21:09:34
Grannen

Skulle vilja ha ett badkar nu, behöver ett upppiggande värmande dopp. Har lite feberfrossa o en j-vla hosta.



För att fylla två är hon väldigt duktigt, eller har ni ett barn till som ni håller gömt? Som fyller två samtidigt som det är tre årskalas?:)

2012-02-02 @ 22:40:06
Anna

Kul med badrumsrenovering! Ska bara varna er om bubbelbadkar. Jag och Johan använde knappt det vi hade i lägenheten till slut för det samlades så himla mycket smuts i alla hål att man var tvungen att grovrengöra det varje gång vi ville använda bubblorna. Men så duschade vi i vårt också så då blir det ju mer smuts och det kanske inte ni ska göra ändå. Litet tips att tänka på bara :)

Kram!

2012-02-03 @ 13:11:47
URL: http://annasmyckeform.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0