Beer Can Chicken
Igår bjöd vi lite impulsartat in svärfar och svärmor, eftersom de inte längre kan grilla, då vi köpt deras hus och de en lägenhet så känns det bra att kunna bjuda dem ibland och sepciellt när det var så soligt varmt som det nu varit i ett par dagar. Det blev beer can chicken, en kyckling som man sätter på en ölburk med öl och kryddor och sedan grillar.
Spännande och gott! Vi tog även en cykeltur under dagen, till Humlebadet i Jonsered där vi svalkade oss och fikade på caféet Grindstugan.
Idag bar det av till Landvettersjön en sväng och sedan blev det grillad laxsida med årets första färskpotatis, finns nog ingenting som slår det....
Badrummet har även rivits en del i helgen, så nu återstår snart "bara" uppbyggnaden.
I torsdags till fredags var vi med jobbet på Marstrand, åt jättegott, hade skattjakt på fästningen och njöt i solen. Bättre är svårt att få det...
Spännande och gott! Vi tog även en cykeltur under dagen, till Humlebadet i Jonsered där vi svalkade oss och fikade på caféet Grindstugan.
Idag bar det av till Landvettersjön en sväng och sedan blev det grillad laxsida med årets första färskpotatis, finns nog ingenting som slår det....
Badrummet har även rivits en del i helgen, så nu återstår snart "bara" uppbyggnaden.
I torsdags till fredags var vi med jobbet på Marstrand, åt jättegott, hade skattjakt på fästningen och njöt i solen. Bättre är svårt att få det...
Kommentarer
Gunnel och Lennart
Tusen tack för en trevlig kväll med god mat. Kycklingen blev jättegod. Troligtvis gick det fortare än normalt att "baka" kycklingen pga kokningen innefrån och grillningen utifrån.
Trackback