Oktober

Nu börjar Moa tvivla på att det verkligen skall komma ut en bebis, samt på att det verkligen är oktober. Nu har det varit oktober i flera dagar och inte har hon sett skymten av någon rival. Imorgon då Bettan fyller år, då har vi ju lovat att den skall komma, men dessvärre verkar det vara ett löfte vi inte kan hålla. Jag har aldrig haft så mycket känningar med de andra två eller haft så ont mot slutet med förvärkar och sånt, samt att barnmorskan i tisdags sa att hon bara kunde känna kring bebisens tinningar, resten av huvudet var för långt ner i passagen, så det tyder ju också på att det borde sätta igång snart, men trots detta så verkar den lill* bara vilja liga kvar och gotta sig. Hoppas bara inte att den växer till sig alltför mycket.

Annars går livet sin gilla gång, förmiddagarna går åt till att sova och när barnen är hämtade så brukar Pontus vilja spela schack och Moa göra pärlplattor, så de har också lyckats komma in i min lunk på ett mysigt sätt. Idag ser för övrigt ut att bli en ganska fin höstdag, till skillnad från alla regniga dagar som varit hittills, vi hoppas på det iallafall.


Kommentarer
Farmor/Svärmor

Hej! Vad fina bilder pa badrum o kulor. Det var ju skönt att du kunde fa njuta av dina bubbelbad innan det är dags. Även vi har en fin vacker höstdag framför oss.
Hälsningar fran Badgastein!

Svar: Ni fick nog en finare dag än vi, någon timme senare stöd regnet som spön i backen, det har inte gått en dag utan regn på hur länge som helst nu, börjar bli lite småsegt.
Lina

2012-10-04 @ 09:55:10
Sara B

Krysser fingre for at vejret i morgen bliver bedere :)

2012-10-09 @ 22:35:17
URL: http://moorecredit.com/se/content/nordnet
Sara B

Vejrudsikten er med os :)



Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0