Vecka 41

Nu går vi in i vecka 41 med lite bitterhet. Förstår inte hur ungen kan tycka det är särskilt skönt att ligga med huvudet så långt ner så länge. Som tur är har förvärkarna lugnat ner sig lite så jag har inte vrålont längre iallafall.

Helgen har förflutit i lugnets tecken, fredagsmyset ändrade upplägg från TV-soffan till köket och spelkväll tillsammans hela familjen. Lördagen grejade vi mest hemma, kollade över alla gamla sko-påsar som vi har på vinden, badade bubbelbadkar och tog en promenad till farmor och farfar för att fira farmor som fyllde år. Trevlig kväll och god mat.
Söndagen ägnade vi åt att göra äppelmos, leka och fika med familjen F. På eftermiddagen gav vi oss ut på skogspromenad som ledde ner till Jula, tänkte att detta strapatsfyllda äventyr skulle få bebisen att längta ut, men det verkar tyvärr inte fungera. På kvällen kom morfar och vi åkte till Furulund för att testköra hans radiostyrda helikopter, detta skedde med blandat resultat, men barnen ( och morfar) tyckte att det var spännande iallafall.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0