Underbara pedagoger

Som ni säkert vet har vi ju hamnat på världens bästa förskola med våra barn, fantastiska pedagoger som verkligen ser till barnens bästa och som tar tillvara på deras intressen på ett grymt sätt.

Idag var ett rörande ögonblick när jag och Moa kommer till förskolan och möts av att det på hennes plats står en "Byggare Bob" tandkräm. I somras tillbringade vi ganska mycket till på Gekås i Ullared, vilket har satt sina spår i vår dotter. Hon har full koll på vad man kan handla där och vet precis allting som vi faktiskt handlade också, däribland just denna tandkräm. Så när L (pedagog på förskolan) berättade att hon skulle åka till Ullared blev Moa grymt engagerad och berättade allting som hon tyckte att L skulle handla. Speciellt viktigt var det ju med tandkrämen, för den tycker Moa mycket om, Bamsetandkrämen är i hennes tycke lite uttjatad vid det här laget, så "Byggare Bob" är den nya given. Tänk att denna härliga människa passar på att köpa en tandkräm till min dotter när hon befinner sig på Gekås, det är beundransvärt och Moa blev så överraskad när hon såg den och förstod med en gång vem som ställt den i hennes fack. Idag lär det inte vara en tyst Moa som är på förskolan, utan nu är hon nog mer igångtrissad än någonsin vad gäller Ullareds alla produkter. Hon är given i nästa reklamkampanj!


Kommentarer
Alberts mamma

Vi köpte massa byggare Bob o i det här hemmet gillas den inte, så fröken Moa får gärna de vi har i lager när det tar slut hos er:)

2012-09-13 @ 22:07:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0