Flytt

Så, nu är flytten äntligen avklarad och framför oss står nu ett tomt hus som ska städas och göras små finjusteringar i eftersom vi fuskat lite med lister och sånt småtjafs. Nästan alla kartonger är dock uppackade i nya huset och det börjar kännas bekvämt att gå omkring utan att snubbla överallt. Igår fick jag upp lite ljusslingor på utsidan så nu känns det hemtrevligt. Dock är det mycket kvar och troligtvis kommer det att ta ett tag för jag blir ju inte precis smidigare och piggare.

Vårt internet dröjer ett tag, så bloggen kommer tyvärr inte att kunna uppdateras så ofta som jag skulle vilja, men håll till godo, snart är jag på banan igen. Examensarbetet är inlämnat, så nu är jag snart helt färdig med skolan också....underbart!

Var hos barnmorskan i förrgår och mitt blodvärde har sjunkit så jag jag blev bokstavligen beordrad att äta järntabletter, min teori är att dte beror på min dåliga kosthållning nu under dessa stressiga veckor som varit så jag hoppas att det snart blir bättre eftersom jag tar det betydeligt lugnare nu, annars mår vi bra, Svempa och jag. Trött, javisst, men det verkar inte han vara iallafall så som han far runt. Vad gäller kurvan så ligger vi nu strax under medellinjen, vilket är mysko eftersom jag med Pontus låg över översta linjen, så dte är mycket som är olikt Pontus....

Näe...kartongerna lockar (eller inte egentligen) och jag har tankar på att baka lite idag, så jag får nog pallra mig iväg hemåt.

God Jul och Gott nytt år till ALLA!

Julbasar 6 december

Imorgon är det dags för Porthälla scoutkårs årliga Julbasar. Kom mellan 10.00-13.00 till Tiondevägen 6 i Partille (det lilla röda huset på kullen ovanför Allum) och njut av julens dofter, smaker, bilder och ljud.VÄLKOMMEN!

Medisiken - ett nytt begrepp för SAOL?

Pontus har nu myntat detta nya begrepp, medisiken, det är en blandning av medicin och musik som ni kanske förstår och kommer sig av att han alltid lyssnar på olika musikskivor samtidigt som han inhalerar sin medicin. Nu mera springer han uppför trappan för att hinna sätta på medisiken innan vi kommer upp och förebereder inhalationen, så nu är begreppet myntat i familjen Marmin.

Undrar om det är ett fall för SAOL?

Licens

Är så lycklig, äntligen har Pontus ena läkemedel fått godkänd licens så nu slipper vi att betala det utöver högkostnadskyddet, känns underbart. Det tog lite tid och bra motiveringar från vår läkare, men nu så...

I övrigt är det ganska kasst, vaknade i morse och mådde pest och pina. Skulle egentligen åkt iväg till min studiekamrat och börjat skriva på vår slutdiskussion, men min mage ballade ur och jag vågade inte lämna toaletten allt för lång stund. Jag ringde Andreas så fick han åka hem och sedan köra Pontus till sin dagmamma, medan jag la mig och sov i tre timmar till, mycket skönt. Har förstått nu att det är dags att tänka på att vi är två i min kropp, för i lördags fick jag lite förvärkar och fick lägga mig ner på soffan i några timmar på kvällen. Det var väl resultatet efter ett hårt arbetspass med renovering, så nu ska jag börja lyssna på kroppens signaler lite mer och det var väl en signal i morse (ja, alltså morse som morgon och inte som i morsekommunikation) också kan jag tänka mig.

Jaja, renoveringen börjar iallafall att arta sig, Pontus rum blev helt klart tack vare barnpassning av både farmor, farfar och mormor, morfar. Vardagsrummet är vi snart i hamn med, så sedan ska det bara packas en hel del till och nu vill jag bara flytta in och känna lugnet, om det nu kan infinna sig mitt i allting.

Glöm inte Porthälla Scoutkårs julbasar nu på lördag mellan 10.00-13.00 på Tiondevägen 6 i Partille...själv kommer jag att ägna många kvällar denna vecka åt just denna, så hoppas verkligen att det kommer mycket folk, så mitt slit blir värt nåt.

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0