Sommar, sommar, sommar???

Var är du? Känns inget kul alls just nu, bara blåst och kallt, men men, vi fick väl vår sommarvärme i maj, så man kanske inte ska klaga.

Känns tungt just nu, magen är svullen och jag känner mig stor som en elefant och är enormt trött...men men, vetskapen om att det går över är ju skönt att ha!

Prinsessor

Måste bara tacka tant Grön, tant Brun och tant Greddelin för att mitt liv just nu är väldigt influerat av prinsessor. Pontus största nöje är att läsa boken "prinsesssagor" noga noga och viktigast är att titta på själva prinsessorna. Samtidigt ska han helst ha en av sina rosa prinsessnappar i munnen också, då är hans dag fulländad....
När han ska sova är det också ganska viktigt att de rosa napparna är med, speciellt idag då båda zebrorna var nytvättade och hängde på tork, snacka om bra substitut att då ta till en prinsessnapp :)

Så, då....

..... har man avverkat sin första bröllopsdag, vi som normalt är väldigt dåliga på att fira varandra slog på stor denna gång. Andreas hade köpt 3 röda rosor och jag fixade en trerätters middag med champagne (alkoholfritt för mig och Pontus, så det fick bli två småflaskor denhär gången), som bestod av en god räksniitt med avocado och massa mums, stekt rostbiff med Jensen´s favoritsås och potatisgratäng, samt chokladkaka med glass och vinbärssås till efterätt, väldigt väldigt mumsigt!

Pontus tyckte det var oerhört kul att få dricka ur ett riktigt champagneglas och dessutom med samma innehåll som en vuxen...


Nu har jag börjat må illa igen, och det är ju typiskt. Igår var mina svärföräldrar här och firade min 26-årsdag och jag ställde mig och gjorde köttfärssås, vilket inte var så njutbart, men med fläkten på högsta steget så gick det iallafall vägen. Jag fick en knivslip (vilket jag har önskat mig länge nu) och en oljesprayflaska, som jag också har pratat om kan vara bra att ha, så det kändes klockrent, stort tack! Andreas och Pontus bakade en vinbärspaj till efterrätt, som föll Andreas far i smaken iallafall :)

Idag har vi byggt med lego ute i trädgården och lagat köttfärssås och svampsoppa i Pontus pool, så nu sover han mätt och nöjd och glad...(precis som en myra)

T: glömde svara på ditt SMS, men hoppas att det blir askul i London och på den lite udda bröllopsfesten! Vi får ses nån dag när du kommit hem igen!

070707-100707

Idag är det 3 år sedan jag och Andreas gifte oss i Partille kyrka! Härligt, det känns som igår!

 

Ett år närmare 30...
Så idag fyller men 26 år....inge märkvärdigt med det, mer än att solen har behagats lysa hela dagen och telefonen har gått varm. Det är konstigt det där att ju äldre man blir destu fler kommer ihåg att man fyller år... annars var det pest och pina att fylla år mitt i sommaren när man var liten, det var ingen som var hemma och firade och hur kul var det att vänta till hösten, då fanns det ju inga goda jordgubbar att ha på tårtan kvar!

Dagen har jag och Pontus tillbringat i en nyinköpt liten pool, men ändå så stor så att både jag och han fick plats gott och väl.
 
Jag spräckte även hemligheten till min syster att Pontus ska bli storebror i februari och stoltare moster får man leta efter....

Veckan har jag och Pontus tillbringat på Tjörn med mycket bad och bus med mormor och morfar. Det var 20 grader i vattnet, men trots det så vågade jag bara doppa mig en enda gång. Mormor lärde Pontus att säga att mamma är en badkruka, mycket lustigt!
 
Lite jordgubbsplockning hann vi också med vilket förgyllde Pontus dag!

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0