TEVA

Äntligen.....nu har jag till slut fått mig ett par nya TEVA-sandaler, efter 7 år, då jag haft dem på mig mellan maj-oktober varje år, vilket blir 3,5 års konstant användande. De har hållt bra, men nu på slutet så släppte sulan ganska rejält och Clas Ohlsson har tjänat lite småmynt på o-ringar som behövdes för att hålla ihop kardborrebanden.

Så igår begav sig hela damligan till Freeport (min mormor, mamma, jag och Pontus) och jag fick ett par nya i födelsedags present. Min mamma kunde inte låta bli utan köpte ett par även till Pontus, så nu är vi verkligen familjen TEVA (Andreas har också ett par, men det dröjer väl honom 7 år innan han får tummen ur att köpa ett par nya han också).Dagen ska vi ägna åt att gå in våra nya skor :)

Midsommar fin

4H

Har tillsammans med Pontus och J tillbringat dagen på en 4H-gård i Tuve. Mycket mysigt och Pontus pratar mycket om alla djuren som han träffade. När vi kom hem på eftermiddagen så sov både jag och Pontus skönt i två timmar (det tar på krafterna att vara ute i friska luften).  Tur J att du dök upp och såg till så vi fick vår dagliga dos av frisk luft.

Stort Grattis till tant T som idag fyller 27 år, hipp hipp, hurra hurra hurra hurra!!!! Pontus tror att du ska äta tårta ikväll, men det blir väl dessvärre inte så... du får vänta tills på fredag då det blir kokt fisk, med ett litet ljus i kanske :)

Har äntligen hittat en tjej att skriva examensarbete med så nu kan jag andas ut över sommaren och börja spåna på innehåll istället för partner, känns suveränt. Vi känner inte varandra alls, men 10 veckor av ens liv ska man väl kunna lyckas komma överens ändå.

Snart ska jag få tummen ur och lägga upp lite bilder också, har änna varit dåligt med det på sistone, men kameran är laddad!

Ska nog gå ut till mannen och hjälpa honom med gräsklippningen, som vi för övrigt har sluppit nu när vädret har varit så fint och torrt, det har inte växt alls mycket så nu var nog första gången på flera veckor som gamla klipparn kom fram. och sedan är det FOTBOLL!!

Trevlig midsommar

Nu önskar jag alla en superhärlig midsommar, som förhoppningsvis blir solig och skön!

J-vla dator

Skulle bara kolla mailen och då visar det sig att vårt outlook har ballat ur totalt och tagit bort alla våra mappar, så nu finns inga av de mail vi sparat i vår inkorg, skickat, eller någon annanstans kvar. Jag blir så trött! Har mängder av viktiga mail som ligger och väntar på att jag ska ta mig an dem och lägga dem i en mapp där de hör hemma, men nu är de helt väck. Alla badkarsrally-mail som jag skulle spara till nästa år...buuuuh! Får väl hoppas att det går att lösa på nåt sätt och att det inte är ett virus *håller tummarna*

2-0

HEJA, HEJA!!!

Piano

Har precis varit i kyrkan och övat med ett gäng skolbarn inför skolavslutningen på torsdag, blev hastigt och lustigt tillfrågad om inte jag kunde spela piano när de sjöng och visst kan jag det! Många låtar blir det och samtidigt så känns det lite kul att få vara med på en skolavslutning eftersom min egen inte var så himla spektakulär.... Klarade iallafall examinationen och ska nu bara sätta mig med lite komplettering och justering och sedan ska jag gå på riktigt sommarlov.

Kändes som semester i helgen då vi husvagnade oss ner till Träslövsläge och njöt av att bara vara familjen i den tropiska hettan. Nationaldagsfirande i Varberg med små solstrålar som sjöng sommarsånger, en tur till Fun city som inte vara så fun som vi trott och många timmar vid stranden där Pontus gjorde geggemoja som han gärna kletade in oss i.

T: ha det bäst på semestern, hann nog aldrig säga det ordentligt innan du åkte.

Söstra mi får också ha det härligt och passa på att njuta lite efter allt slit på jobbet!

Förra onsdagen fick en kompis en liten dotter, så nu längtar jag bara tills jag får komma och se underverket...

Lider

av värmen... i husvagnen som Pontus promt skulle gå in i var det 41 grader inne och den visade 45 ute, efter någon minuts övervägande så valde jag att vi skulle gå ut därifrån :)

Nu gör vi allt för att hitta skugga i trädgården och svalka oss i den lilla poolen.

Har precis konstaterat att när han ska säga Pontus så säger han : Dasen, ganska mysigt tycker jag, inte en siffra rätt!

Återträff + två brännskadade ben

Åh, var på återträff med 9:an i lördags. Så kul att träffa alla efter 10 år, så resultatet blev en vinglande Lina som cyklande kom hem halv fem på morgonen då det var ljust som på dagen och Lina var hur pigg som helst. Två timmar senare vaknade jag av att min familj ville åka till stranden, så då blev jag liggandes i några timmar vid havet och resultatet av det var två brännskadade ben som idag gör sig påminda genom att jag har oerhört svårt att ta mig fram.

På 10 år händer det mycket och flera gamla minnen som dyker upp, trots att jag själv inte kommer ihåg särskilt mycket, så gjorde alla andras berättelser att det till slut lossnade lite i min hjärna också. Härligt att se att det gått så bra för alla och de flesta var nöjda med sina liv. Att träffa sin gamla kärlek var härligt och då känns helt plötsligt 10 år som ingenting. Längtar till 2018, för innan dess lär klassen väl inte ses igen...man kanske ska låta det gamla vara gammalt och inte försöka få in det i sin nutid....

Tröttheten hänger i fortfarande så jag och Pontus har sovit nästan hela förmiddagen...härligt att han följer sin mammas känslor just idag!

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0