Trevlig kväll i goda vänners lag!

Åh, älskar spontana grejer och i morse så kändes det som att vi behövde träffa någon utöver vår familj. Vi beslutade oss för att skicka förfrågan till 5 av våra vänner om en bit paj och spelkväll hemma hos oss. Svaret kom ganska snart att en av dem låg hemma i magsjuka, men de andra fyra villa gärna komma. Det blev supertrevligt och det är skönt när fler än vi är obokade såhär en lördagskväll. Hoppas på återseende snart!

Pulkaåkning i en något hårs och isig backe, vilket resulterade i att vi nu förbrukat två pulkor under de två senaste dagarna. Den idag, sprack som ett kryss över hela pulkan, så där var inte mycket kvar. Gårdagens pulka har "bara" två stora sprickor i kanterna, så där överöses man av snö bakifrån när amn åker. Men vilken härlig dag det har varit, som i fjällen nästan med solen och den härligt krispiga snön.

Moa har dock fått feber, men vi hoppas att det ger med sig tills imorgon :(

Nu väntar finalen i Robinson (inspelad för klockan är halv ett på natten).

Tidsbrist

Kom hem i fredags natt efter 2 veckor i Thailand. Ville skriva ihop nåt kul, men tyvärr har vårat internet felat i dagarna 3, så sorry. Nu är tiden för knapp, imorgon är det sjukhusbesök hela dagen med Pontus, så vi får väl se om jag hittar några minuter någon annan gång. Men jag lovar lite bilder inom kort.

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0