070707-100707

Jippi, idag firar vi 3-årig bröllopsdag!

28 år

Jisses vad fort tiden går, idag fyller jag 28 år. Vi brukar sällan fira det eftersom det infaller mitt i sommaren, men idag kommer svärmor, svärfar, mina föräldrar och mormor på lunch och tårta, så det blir mysigt. Synd bara att regnet slår till just idag. Det har varit suvernänt väder hela veckan, så vi har passat på att bada varje kväll. Igår åkte vi till Hindås, Nedflo vid en super härlig sandstrand vid Västra Nedsjön och låg där hela dagen. Underbart skönt i vattnet och barnen ville ligga i nästan hela tiden. Till lunch blev det sill och potatis tillagat på stormkök, mumsigt!

 

På kvällen kom P, T och A över och grillade, men vilken chock Andreas fick när han upptäckte en köttbit i sin kladdkaka. Vi åt nämligen rester från fredagen då Andreas arbetskamrater var här, och troligtvis har köttbiten legat på samma tallrik som kakan en stund och råkat följa med i kylen. Sådär trevligt, tur att det var värden som fick uppleva denna smaksensation och inte gästerna... Härligt när man kan sitta ute hela kvällen och det fortsätter att vara ljummet ute!!!

Jag fick för övrigt en mini-spork från våra kära gäster, så nu har hela familjen varsin spork i olika storlekar, fantastisk uppfinning.
http://www.naturkompaniet.se/Search/SearchPage.aspx

Rådjur och rosenknoppar

Snacka om att jag blev paff när jag precis skulle gå ut på altanen för att titta till Moa som sover ute i sin vagn, när jag mitt i rabatten i min lilla radhusträdgård ser ett rådjur som helt lugnt och stilla står och mumsar i sig alla rosenknopparna på en av buskarna. Jag gick ut på altanen och inte ens då flyttade den sig, då blev jag förbannad och klappade högt i händerna och då äntligen gick den sin väg....ja, GICK, den lunkade sakta därifrån och fortsatte upp mot blåbärsriset istället. Jag blev så arg så jag orkade inte ens hämta kameran, annars så hade jag troligtvis fått en riktigt fin naturbild för rådjuret var så nära. Inga knoppar finns kvar på rosen, så nu blir det blodmjöl i HELA trädgården....

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0