Framåt

Nu har återuppbyggnaden av hallen påbörjats, med målning av väggarna. Det kommer bli vitt på nästan alla väggar utom en som får en tapet i vitt med silverkrummelurer på. Golvet blir mörkgrått klinker med värmeslingor under...mysigt!



Vi råkade spilla lite färg på golvet, vilket resulterade i fina fotspår på förstukvisten när jag skulle gå ut i garaget...tur att vi ska lasera den snart!



Igår var det kossutsläpp i Kåhög, trevligt, men väldigt mycket folk. Vi satt i 30 minuter och bara väntade på att få komma ut från parkeringen, så nästa år blir det annat färdmedel.


Idag har vi ägnat en hel del tid åt trädgården, fint resultat och sedan bar det av till Liseberg. Pontus går inte att hålla ifrån någonting nu, vilket är kul. I Flumeriden var det nog jag som var mest pirrig i magen. Moa verkar också ha fattat tycke för det där med karuseller, för hon vände resolut tillbaka mot Ponnykarusellen när det var dags att gå av. Vinsterna denna dag blev: två påsar bilar, en påse gottoblandat och en påse chips - hela kostcirkeln! Lite ledsen dock att filmhjulet har bytts ut till BALLERINA...

   



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0