Herman

Nu är äntligen surdegskakan Herman klar! Har väntat i 10 dagar och omsorgsfullt tagit hand om smeten som jag fick av en vän förra fredagen och som sedan skulle stå i rumstemperatur (ja smeten alltså, inte vännen) och röras om i lite då och då, samt även matas vid vissa speciella tillfällen. Den luktade ganska surt och var väldigt klibbig, men nu med mängder av goda tillbehör så är den äntligen färdig. Resultatet blev lyckat och nu har fyra delar gått vidare till Andreas jobbarkompisar som vi hoppas förvaltar Herman väl!

I helgen var det barnens flyghelg i Säve, väldigt roligt och lärorikt, men lite blåsigt. Vi har även varit på skogsstrapatser med ett par vänner, vilket resulterade i mycket träning för armmusklerna eftersom stigen inte alls var barnvagnsvänlig. Mycket god grillad mat har det blivit i helgen också, vi är helt sålda på att grilla just nu och passar på så fort tillfälle ges.

Idag har Pontus övat på sin stora cykel att stanna och starta, så han kan det inför Götakanalresan. Det har gått väldigt bra och jag är förundrad över hur duktig han är på att cykla på så kort tid.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0