Helgen som varit

I fredags var det röd dag och hela familjen var därmed lediga, typiskt för mig som alltid är ledig på fredagar, men ändå mysigt att få vara tillsammans allihop. När vi vaknade så insåg vi att vädret var underbart, med frost, minusgrader och en stor sol. Vi packade ryggsäckarna och begav oss till Delsjön där vi gick en promenad och satte oss på en udde med solen gassande i ansiktet medan vi gjorde omelett på muurrikkan. Några cacher hanns även med att fånga innan dagen nådde sitt slut. Pontus var fenomenal på att hitta skatterna, med sin låga tyngdpunkt kunde han se det som ingen annan såg.









På lördagen var vädret inte alls lika underbart, så då impulsåkte vi in till Universeum där vi tillbringade nästan åtta timmar med att leka och lära oss massor. Oavsett ålder så hade vi jätteroligt allihop. Kvällen avslutades med grillade revben och tapas framför TV´n.












Söndagen blev också impulsplanerad då vi fick en inbjudan till ett par vänner med barn i samma ålder som våra, som leker superbra ihop. Pontus hade längtat efter O, så nu passade de på att leka i flera timmar. På kvällen var det dags att åka till min mormor för att äta lutfisken som blivit ersatt av dillkött på juldagen.

Igår var en stor dag för Pontus då han nu har fått flytta ut i den stora, kalla bassängen på simskolan. Nu är det ingen lek längre, utan allvar, säger han själv.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0