Firande

I helgen har vi firar den nya femåringen! Startade på fredagen med disco på Scoutgården, 16 barn som lekte, dansade och hade skattjakt i två timmar. Allting funkade bra, trots att ljudvolym var uppskruvad på Max och det ibland var lite stökigt. Som tur var fick Pontus ha fredagsmys hemma hos en kompis och våra bästa grannar erbjöd sig att passa Viggo. Det gjorde att vi kunde fokusera helt på Moa och kalaset och killarna hade det jättebra på varsitt håll också. När vi kom hem gick tre trötta barn och la sig och vi vuxna fortsatte att tjöta och dricka hos grannarna, stort tack!
 
På lördagen åkte vi till Björndammens och badade på eftermiddagen, så skönt och enkelt. En aktivitet som passar hela familjen!
 
På söndagen var det dags för vuxenkalas, så då blev det lyxig texmexpaj, nachochips, guacamole, sallad och salsa, vilket blev väldigt gott. Lyckades även med prinsesstårta, som ju självklart passar min egen lilla prinsessa.
 
För övrigt så kom det ju en ny liten prinsessa till världen i torsdags, samma dag som Moa fyller år, så nu blir det allmän flaggdag. Moa blev jätteglad för alla presenter, en helt ny lila cykel, som hon flyger fram med, hello Kitty väckarklocka, bajsboken (det passar ju perfekt, jag som säger så mycket bajs!), överkast, nya matsaker, Palladium skor, bamseväska, massor med färger och pyssel. 
 


Igår kom så äntligen J och F´s efterlängtade dotter till världen också, stort grattis!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0