Påsk

Härlig påskhelg på Haverdals camping!


Grannar

Det kan nästan verka lite manisk att bo vägg i vägg året runt och när man väl är ledig och bortrest då har man hela fyra meter mellan tältdukarna...

Gunga

Viggo har alltid tyckt om att gunga och tyvärr har hans föräldrar inte alltid tyckt så mycket om att putta fart. Så idag, äntligen kom det förlösande "jag kan ta fart själv!!'". Det höll i sig i ungefär en minut och sedan kom han på att det var ganska jobbigt för magen att ta fart själv. Vem tänker på hur jobbigt det är för mina armar att putta??? 

Dagens lärdom

Spring aldrig direkt efter du ätit sill...känns som att jag fortfarande satt och svalde ner sillbitarna medan jag sprang...hua! 

Jippi-äntligen blodgivare

Som jag försökt, 2005 var första gången tror jag, men så blev jag gravid. Sedan testade jag igen, men hann aldrig med då jagblev gravid igen. Sista gången 2014 så fick jag inte lämna pga för få röda blodkroppar, jag hade börjar springa, vilket jag aldrig tidigare gjort och då kan man tydligen trampa sönder sina blodkroppar och då får man inte lämna blod, så jag skulle komma tillbaka om ett par år. 


Detta har gnagt i mitt inre och idag var jag på möte på kommunhuset och när jag cyklade därifrån så stod blodbussen där, helt perfekt. Jag hade tid, inga barn som skulle hämtas, så jag sprang in och nu var allting perfekt... så om fem veckor är det ok att lämna blod! Så skönt!

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0