Klippning

Igår satte jag saxen i Pontus hår igen, känns ibland som att det verkligen växer som ogräs, han har väl fått det av sin pappa som ständigt springer ner frissan....

Så här fin blev han iallafall.



Gårdagskvällen tillbringade vi med pajbakning och att bygga så höga torn som möjligt med lego.



Ikväll ska farmor o farfar passa Pontus så jag o Andreas får lite tid att i lugn och ro kolla på nya tapeter och färg till vårt hus. Vi gjorde ett försök i måndags tillsammans med Pontus, men det är ingenting jag rekommenderar. Det var high life i affären och vi kunde inte alls koncentrera oss, så ikväll blir det ett nytt försök.

Svempa meddelar att han tycker det börjar bli trångt i mammas mage, helst vill han nog komma ut och träffa sin stökiga familj, men hans mamma föredrar om han stannar inne i magen iallafall i 9-10 veckor till. Igår gav han sin mamma en rejäl spark, som kändes som att hela tarmsystemet knöts i magen på henne, inte uppskattat. Mest aktivitet är det som vanligt när hans mamma försöker ta det lugnt i soffan och bara slappa framför TV´n, eller som nu när hon sitter framför datorn, vilket är en väldigt förekommande sekvens just nu i hennes liv. Han brukar även få hicka ganska ofta, vilket känns ungefär som att man har en klocka i magen, men det gör iallafall inte ont. På måndag ska han träffa barnmorskan igen, så då får vi se om kurvan följs och allt sånt där.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0