Firande

I helgen har vi firar den nya femåringen! Startade på fredagen med disco på Scoutgården, 16 barn som lekte, dansade och hade skattjakt i två timmar. Allting funkade bra, trots att ljudvolym var uppskruvad på Max och det ibland var lite stökigt. Som tur var fick Pontus ha fredagsmys hemma hos en kompis och våra bästa grannar erbjöd sig att passa Viggo. Det gjorde att vi kunde fokusera helt på Moa och kalaset och killarna hade det jättebra på varsitt håll också. När vi kom hem gick tre trötta barn och la sig och vi vuxna fortsatte att tjöta och dricka hos grannarna, stort tack!
 
På lördagen åkte vi till Björndammens och badade på eftermiddagen, så skönt och enkelt. En aktivitet som passar hela familjen!
 
På söndagen var det dags för vuxenkalas, så då blev det lyxig texmexpaj, nachochips, guacamole, sallad och salsa, vilket blev väldigt gott. Lyckades även med prinsesstårta, som ju självklart passar min egen lilla prinsessa.
 
För övrigt så kom det ju en ny liten prinsessa till världen i torsdags, samma dag som Moa fyller år, så nu blir det allmän flaggdag. Moa blev jätteglad för alla presenter, en helt ny lila cykel, som hon flyger fram med, hello Kitty väckarklocka, bajsboken (det passar ju perfekt, jag som säger så mycket bajs!), överkast, nya matsaker, Palladium skor, bamseväska, massor med färger och pyssel. 
 


Igår kom så äntligen J och F´s efterlängtade dotter till världen också, stort grattis!

Lycklig femåring

Idag fyllde bästa dottern 5 år, vilket hon är väldigt glad över, för just fem innehåller ju inget R, som fyra gör... Moa vaknade och undrade när vi skulle väcka henne, men vi sa till henne att gå och lägga sig och låtsas sova, vilket fungerade utmärkt. Goda mackor och glass i sängen blev frukosten idag och flera paket att öppna. Glass på förskolan och utflykt till Sävedalen för att inhandla guldfärg, sedan Allum för att köpa discolampa, allt för att tillgodose barnens behov på förskolan om ett discorum, som det jobbas febrilt på! Önskemat Hamburgare till middag, med rulltårtsbakelser som efterrätt. Jorå, tjejen är helnöjd med sin femårsdag. Imorgon blir det discokalas! Bilderna från i morse tog tyvärr med annan kamera, så de får vänta!

Sthlm

Har precis haft ett mysigt samtal med min syster i Stockholm, där solen sken, fåglarna kvittrade och dagen var perfekt för en löparrunda! Här sitter jag i Partille,  med ösregn och två duvor som kurrar på en lyktstolpe, de sitter där oavsett vädret och är trogna sitt Partille, men någon löparrunda här på Västkusten är bara att glömma! Det är på gott och ont som M har flyttat, på något vis så pratas vi vid oftare nu än när hon bodde här nere och vi har ju även fått ett gemensamt intresse med löpträningen, vilket inte har så mycket med flytten att göra, men som ändå binder ihop oss lite  mer! Tänk vad en julklapp kan göra....undrar just om hon hade en baktanke? 

M och hennes pojkvän har ett så fint ordspråk som de använder sig av och som jag helt fult tar och snor nu eftersom det även stämmer lite in på saknaden av min syster, men samtidigt glädjen att få längta och sedan träffa någon som man saknar, det är ju svårt att veta om man aldrig varit ifrån varandra att man verkligen saknar varandra. "Det är bara i motvind som drakar lyfter", jag älskar det och hade du aldrig flyttat så hade jag aldrig saknat dig, så på något vis gjorde din "motvind"att vår relation kunde "lyfta"! Älskar dig! 

Balett

Moa lär Viggo att dansa balett idag!

Mimmi

Idag är båda barnen på kalas, Pontus på hederligt grabbkalas och Moa ska snart på Mimmikalas. Jag passar på att springa under tiden och sedan skall vi planera upp scoutterminen! 


Igår var vi i Lindome hela familjen och kollade när Pontus spelade innebandycup...riktigt kul!

Kalas

Idag har jag och Viggo varit på öppna förskolan igen, det är gött att komma iväg ibland och bara fokusera på oss två. Glömma tvätt, mat och städ som tacksamt ändå väntar hemma på oss. Viggo stormtrivs och sitter med under hela sångsamlingen, leker med köket och serverar sin mor allt möjligt gott. Han åker rutschkana helt själv också hur många gånger som helst! 

Nu har vi hunnit fixa inbjudningskort till Moas 5-årskalas med Disco, det blir grymt!Trött

Idag var Viggo trött! Köksskåp

Vi kanske skulle rationalisera bort våra köksskåp....

Premiär

Skönt att vi hann passa på innan snön töade bort!
Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0