1år

Så fyllde Viggo äntligen 1 år!!! Förväntningarna från syskonen var höga och de var lite besvärade över att Viggo fortfarande hade feber. Under natten gick den upp till 41,1 grader och det kändes inte så lattjo! Trots det så höll han humöret uppe och det bjöds på paket, där inslagspappret och snörena självklart var roligast, samt rulltårta med grädde och strössel, sång och ballonger. Allt för ett lyckat 1-årsfirande. 


Helgen som sedan kom var hektisk, men rolig. Fredagskvällen var det dags för Pontus att åka på kalas, medan jag åkte hem till T och hade tjejmiddag till två på natten, mysigt värre! 

På lördagen skulle vi lyckas klämma in tre arbetsdagar, men det slutade med att jag var på förskolan och städade och Andreas och barnen var på scoutgården och arbetade. Föreningen hemma fick klara sig utan oss tyvärr. Vid tvåtiden var det dags att åka upp till förskolan igen för att fira att vi fyller 25 år. Vi stod för grillningen i två stora eldfat, där vi grillade korv, banan med choklad och pinnbröd. Man kunde också göra lite olika lekar på gården och passa på att umgås. Något inrökta kom vi hem och passade då på att bjuda över grannarna på lite vin, vilket gjorde att även den kvällen blev sen. 

På söndagen var det en lugn start och sedan kalasdags för Viggo! Då bjöds det på lasagne, småkakor och marängswisch, allt på Viggos beställning. Mycket paket att öppna, en hel del mjuka, men även en hoppande kanin som låter som att den har satt något i halsen, man blir inte jättepoppis hos föräldrarna till jubilaren när man levererar sådana presenter😊, men den gick garanterat hem hos ettåringen! 


Tre trötta barn och två föräldrar gick och la sig på söndagskvällen och har nu lyckats försova sig lite varje dag den hör veckan. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0