4H

Har tillsammans med Pontus och J tillbringat dagen på en 4H-gård i Tuve. Mycket mysigt och Pontus pratar mycket om alla djuren som han träffade. När vi kom hem på eftermiddagen så sov både jag och Pontus skönt i två timmar (det tar på krafterna att vara ute i friska luften).  Tur J att du dök upp och såg till så vi fick vår dagliga dos av frisk luft.

Stort Grattis till tant T som idag fyller 27 år, hipp hipp, hurra hurra hurra hurra!!!! Pontus tror att du ska äta tårta ikväll, men det blir väl dessvärre inte så... du får vänta tills på fredag då det blir kokt fisk, med ett litet ljus i kanske :)

Har äntligen hittat en tjej att skriva examensarbete med så nu kan jag andas ut över sommaren och börja spåna på innehåll istället för partner, känns suveränt. Vi känner inte varandra alls, men 10 veckor av ens liv ska man väl kunna lyckas komma överens ändå.

Snart ska jag få tummen ur och lägga upp lite bilder också, har änna varit dåligt med det på sistone, men kameran är laddad!

Ska nog gå ut till mannen och hjälpa honom med gräsklippningen, som vi för övrigt har sluppit nu när vädret har varit så fint och torrt, det har inte växt alls mycket så nu var nog första gången på flera veckor som gamla klipparn kom fram. och sedan är det FOTBOLL!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0