Nu startar en ny vecka...

Så var det måndag igen efter en superhärlig helg. I fredags var Pontus kompis här med familj och vi njöt av grillat och gott vin. I lördags så åkte vi till Andreas bror med familj på landet, där vi fixade med husvagnen, vaxade bilar och åkte häst och vagn. Vi grillada grillspett på kvällen och sedan somnade vi gott till Eurovisionsfestivalen. Pontus var överlycklig som fick sova i husvagnen och sedan blev det en lekstuga för honom och hans yngsta kusin. På söndagen åkte vi hem tillsammans med husvagnen som nu skulle tråcklas ner på vår lilla väl hemma och sedan tillslut landa på vår parkering. Detta gick ganska så smärtfritt, men det var trångt - 20 cm tillgodo på varje sida om vagnen och med svängrum så var det pressision som gällde. Men nu står vagnen där så stiligt....längtar inte tills vi ska baxa ut den igen, men men skam den som ger sig!

Vi har även passat på att låna en vertikalskärare av Andreas bror så nu ska vi kanske slippa den mesta mossan i gräsmattan.

Ett dopp i Härlanda Tjärn blev det också igår...iallafall för Pontus, för hans föräldrar blev det mest att doppa fötterna, för det var inte jätteskönt i vattnet.

Nu ska jag ut och klippa häcken :) och eventuellt vattna i trädgården för enligt SMHI ska det inte regna någonting denhär veckan heller :(


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0