Trött

Under veckan som gått har det gått i ett här hemma. Mycket fixande inför julbasaren som var med kåren idag, men det var det värt efter räknandet av kassan :)

Var på scoutgården klockan 07.00 idag och tvingade för omväxlings skull inte min familj att följa med i ottan. De kom senare efter en promenad och en krock mellan en vägbom och cykel ner till gården för att spendera pengar tillsammans med stora delar av släkten.

Nu känns det att julen är på intågande. Pontus började för några veckor sedan att kommentera alla som "har jul hos sig" och nu kan han äntligen stoltsera med lite jul hos sig själv också. Vi väntar dock ett tag med tomtarna, men framförallt är det ju toppen att öppna alla julkalendrarna under dagarna. TVkalenderna är spännande, framförallt när själva TV tittandet är slut, för då får man ju öppna luckan. Praktiskt att Pontus lärt sig många siffror redan, för han klarar öppningen galant.

Häromdagen blev den stolta modern ännu stoltare då Pontus visade upp sin rittavla där han skrivit ett P och ett O. Han sa att det var hans och Oscars namn och det stämmer ju utmärkt. Det är sååå roligt att intresset för dett börjar väckas redan nu, bådar gått för framtiden.

Kvällen har vi tillbringat hos våra kära "grannar" med sjömansbiff och mandeltårta, mycket gott och trevligt. Igår var vi ju också bortbjudna, fast då på mysig glöggkväll i Askim, även det supergott och trevligt på alla sätt och vis.




Världens bästa gosa Mosa


Pontus provar alla mina gamla hårspännen, dock är klädnypan ett tecken på egenskapande från hans sida, för er som tror att hans idérika mamma ligger bakom detta!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0