Läkare

Idag ska Pontus till öronläkaren för att kolla så rören sköter sig, hittills har de krånglat en del, men när han fick nya badproppar så har det fungerat utmärkt. Han tycker mest att det är spännande nu, innan var det ganska tufft, men nu har öronläkaren en tv-monitor som man kan titta på och se hur det ser ut inne i örat, så nu kan det jämföras med att gå på bio :)

Har fått reda på att Pontus vanliga läkare som vi träffar väldigt ofta tyvärr är sjukskriven väldigt länge. Vi vet inte vad som har hänt honom, men det känns jobbigt att inte ha honom att vända sig till. Vet att det finns en ersättande läkare, men eftersom sjukdomen är så ovanlig så kändes det bra att ha en specialist som alltid fanns där när man hade funderingar. Lite naivt har jag tänkt att läkare aldrig blir sjuka, men tyvärr så hinner livet ikapp mig...

Vi har nu blivit inbjudna till två uppföljningssamtal med den gruppen för föräldrar med barn som har PCD och CF. Det ska bli spännande att träffas igen och diskutera hur det har gått för alla. Fanns lite olösta frågor sist, så det ska bli kul.

Idag var det skrapning av rutor som gällde, underbart höstväder och Moa har hittat sin kusins vinterkängor som hon stolpar runt i med glädje, äntligen har vi kunnat lägga undan foppatofflorna! Tänk att oktober nästan är slut, jag hann inte ens komma in i månaden innan den är förbi....dags att fokusera och ta det lugnt i ett par dagar kanske?!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0