Gigantisk

Kolla in denna squasch....den väger 1949 g och är verkligen gigantisk.





Var på kalas hos minsta kusinen till Pontus som idag fyllde 6 år, hipp, hipp, hurra! Mycket god mat och supergod tårta och dessutom fick vi plocka både lök och squasch i landet. Kan knappast bli bättre.... Kollade även in fölet, som nu blivit stor och de nya hönsen som kacklade i lagårn. Moa var inte på sitt allra bästa humör, gnällig och blyg. Hela dagen har varit fel för hennes del, mest skrik och gap och inte alls nöjd med vad vi har att erbjuda...kan vara en reaktion på att hon blir "bortlämnad" på förskolan, eller så är hon inte helt frisk, en förkylning som snart brakar igenom på riktigt kanske.

Helgen har varit kantad av olika gäster, fast från samma familj från början.... I fredags morgon bakade pontus en kladdkaka innan vi åkte till förskolan och igår gjorde jag en blåbärspannacotta som blev väldigt god med nyplockade bär från husknuten. Ett strålande väder har vi varit försedda med vilket gjort att det nästan känts som sommar igen, trots kyliga mornar....

Igår passade vi på att dela ut resten av breven som vi åtagit oss att dela ut, så nu kan jag nästan hela närområdets gator och fick även en lektion i vart vilka har bott eller inte bott, samt när de flyttat och vart :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0