Varberg

I helgen tog vi en spontantur med husvagnen till Varberg. Bodde på Getteröns camping och njöt av det ljuva campinglivet :) Fredagen blev det sedvanligt tacomys och på lördagen cyklade vi in till Varbergs stad, 5 km, grymt imponerad av Pontus som klarade av att cykla hela vägen helt själv på två hjul, plus vägen hem. En sammanlagd sträcka på över en mil och då ville han cykla mera när vi kom tillbaka till campingen. Moa hade också kul där hon satt i sin cykelstol och killade mig på ryggen. I Varberg blev det en härlig cykeltur längs med havet, lite cykeluppvisning (inte av oss då utan av två enhjulingscyklister), marknad och trevli´g lunch med ett glas rosé i värmen. Väl framme på campingen spelade vi minigolf och grillade.

På söndagen begav vi oss till en stor fårfarm som låg nära Ullared, där vi fick se 500 får som precis hade fått lamm, så det bääades ordentligt. En liten picknick bland vitsipporna fick avsluta naturupplevelserna denna helg för för sedan begav sig familjen in i shoppingparadiset Gekås. Många, många tusenlappar och fyra timmar senare var det äntligen dags för en trött familj att ta sig hemåt med många härliga minnen och kassar i bagaget. Helgen kändes lång och som en liten minisemester, trots att vi bara var borta från fredag - söndag.

Nu har jag ett jobbigt beslut att fatta fram tills imorgon, vad gäller min jobbsituation, så det är dags att börja fundera ordentligt!


Kommentarer
Anna

Låter som en perfekt helg! Du får berätta om beslutet angående din jobbsituation. Låter spännande :)

Kram

2011-05-05 @ 07:24:53
URL: http://annasmyckeform.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0