Skidsemester

Precis hemkommen efter en härlig vecka i Lindvallen. Väldigt mycket dimma, ganska varmt och regn under hela fredagen, men vädret spelar egentligen inte så stor roll för åka skidor fick vi gjort ändå. Hela familjen utom jag var dessutom sjuka, men det löste sig med lite alvedon. Nätterna var värst då barnen hostade så att de kräktes slem, så sömnen blev det lite sådär med. 
Det är roligt att se hur fort barnen lär sig. Moa som startade sin skidkarriär när hon var två år, åker superbra nu. Röda backar är inga problem, bara hon får ta det i sin takt. Målet nu är att hon ska klara att åka ankarliften själv nästa år... Då blir det nog mest häng i barnbackarna om Viggo ska få testa på.


Fredagen regnade som sagt bort, så skidåkningen var inte helt okej, därför drog vi på Afterski och sedan gick vi ut och gjorde upp en eld så vi fick lite fredagsmys med grillade marshmallows, några öl och ölkorvar. Det blev lyckat! 
Efter att vi lämnat stugan på lördagen så bestämde vi oss för att stanna hela dagen och passa på att suga musten ur oss i backarna, då sken solen och det härliga åk. På kvällen fick vi därför följa melodifestivalen i bilen istället, vilket blev uppskattat av barnen. När vi kom hem sent på kvällen möttes vi även av en housemakeover, då vi låtit måla om våra trappor medan vi var borta. Såååå snyggt!

Känns lite vemodigt att komma hem till våren, nu är snön borta och vårsolen värmer. Det är bara att drömma sig tillbaka till lite snö eller drömma framåt om härliga sommardagar, man kan ju också njuta av nuet och att sitta på altanen i stekande sol med en sovande lillkille bredvid sig och en kopp varmt te i handen..... Jag föredrar nog ändå det sistnämnda- just nu iallafall! 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Marmin

VARJE DAG SKER SMÅ UNDER - men så lätt det är att ta dem för givet!

RSS 2.0